ЭIЄ ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ЭIЄ
Γεννηθήκαμε Έλληνες και μεγαλώσαμε χωρίς να γνωρίζουμε την αλήθεια για τους Προγόνους μας.
Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας μια ψεύτικη ιστορία για αυτήν την Τιμημένη Γη. Την χώρα των Ελλήνων.
Μεγαλώσαμε μέσα σε ανθελληνικές πλάνες και πλάνες της ρωμαϊκής θρησκείας και παιδείας που πότιζαν δηλητήριο την παιδική μας ψυχή, με ύβρεις για τους Έλληνες Προγόνους μας.
Τα ψεύδη τους ήταν τόσα πολλά και πείστικά που λίγο έλειψε να μας πείσουν ότι οι Πρόγονοι μας ήταν "ειδωλολάτρες" και "βρωμεροί" όπως τους αποκαλούν στα κηρύγματα των ανθελληνικών τους εκκλησιών.
Γεννηθήκαμε όμως με ένα κρυφό "όπλο", έναν πλούτο θαμμένο και βαθειά ξεχασμένο μέσα μας.
Τον πλούτο της Ελληνικής Ψυχής, μιας γιγάντιας κληρονομιάς που έδωσε ζωή και πνοή στον πλανήτη Γαία.
Που έδωσε Ελληνισμό στην Παγκόσμια Πολιτιστική και Επιστημονική καθώς και στην Ανθρώπινη Ιστορία.
Τώρα τα πράγματα όμως άλλαξαν. Θυμηθήκαμε ποιοί είμαστε. Θυμηθήκαμε τους Προγόνους μας και τους δικούς μας Θεούς.
Ξέρουμε τι πρέπει να υπερασπιστούμε και πως.
Θυμηθήκαμε ότι η Αθάνατη Ψυχή μας είναι η Ουσία των Θεών μας που ποτέ δεν μας εγκατέλειψαν.
Είδαμε τον ψεύτικο κόσμο σας και τον ανήθικο Θεό σας και θυμηθήκαμε ότι δεν ανήκουμε σε εσάς.
Ξυπνήσαμε από την Λήθη και ήρθε η ώρα της Νέμεσις.
Είμαστε λίγοι αλλά είμαστε Έλληνες και ως Έλληνικές Αθάνατες Ψυχές γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να μας πειράξετε πλέον.
Ο Φόβος που σπείρατε επιστρέφει στα δικά σας πρόσωπα και εμείς με αφοβία θα συνεχίσουμε το έργο για το οποίο καλούμαστε να συνεχίσουμε ανα τους αιώνες.
Την διάδωση την διάσωση του Ελληνικού Ήθους - Ιδανικών - και Πολιτισμού κάτι το οποίο εσείς φοβάστε και αρνήστε.
Είμαστε οι Φωτοδότες του Πνεύματος και της Ηθικής και στέλνουμε τα μηνύματα μας καθημερινά σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο αφυπνίζοντας το.
Αλλάζουμε την Ιστορία γιατί απλά εμείς την φτιάξαμε. Σώζουμε την Ιστορία μας από τα ψεύδη των ανθελληνιστών και τον σκοταδιστών κάτι που εσείς φοβάστε.
Δίνουμε Ελληνικό Φώς στο Σκότος σας.
Ήρθαμε εδώ κάποιοι απλοί κάποιοι ως Ήρωικες Ψυχές που επιστρέφουν ανά τους αιώνες για να τιμήσουμε τους Θεούς μας, τη Γη μας και να αφυπνίσουμε κι άλλες Ψυχές, για να αλλάξουμε την Ιστορία που εμείς φτιάξαμε και εσείς στρεβλώσατε.
_________________ Ε Λ Λ Α ΣΕ Ψ Ι Λ ΟΝ Ε Λ Ε Υ Σ Ι ΣΔ Ε Λ Φ Ο Ι Σ Ε Ι Ρ Ι Ο Σ
22 Ιαν 2012 22:14
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2012 19:50
_________________ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
25 Ιαν 2012 19:50
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2012 21:51
Ας απαντησει ο Λευτερης καλυτερα γιατι εμενα θα με λετε παλι κακο.
_________________ Μια κοινωνία ηλιθίων είναι κι αυτή ταξική: Ένας ηλίθιος πλούσιος είναι πλούσιος, ενώ ένας ηλίθιος φτωχός απλά ηλίθιος.
Τίποτε δεν γίνεται μόνο του, και δεν θα γίνουν αυτόματα όλοι "Πυθαγόρας" και "Βούδας" όπως φαντάζονται, και Θεότητες, σε κοινό σημείο χρόνου για όλους, και στην ίδια ζωή. πχ σε αυτή που ζούμε ταυτόχρονα.
Γιατι πολύ απλά άλλοι άνθρωποι είναι ανεξέλικτες, καινούριες ψυχές, ενώ άλλοι άνθρωποι -λίγοι κάθε κοινωνίας- είναι σχεδόν τελειοποιημένες ψυχές, κατάλληλες για να φωτιστούν τώρα.
Συνεχώς γεννιούνται καινούριες ψυχές. Αμέσως ξεκινούν απο απλές μορφές ζωής, μεχρι να λάβουν ανθρώπινο σώμα. Όμως. Η φώτιση, αφορά σε πείρα ανθρώπινων ζωών, και σωστή εργασία στις ζωές αυτές. Αν για παράδειγμα είναι η 3η σου ζωή ως υλικός άνθρωπος, και αναμένεται να φωτιστείς στην 7η ζωή (υποθετικό νούμερο), πώς περιμένεις να γίνει κάτι τώρα; Και να είναι ... όλοι οι Έλληνες ή όλοι οι άνθρωποι στην τελευταία τους υλική ζωή ; ! ? Μα δεν είναι εμφανές οτι οι πολλοί είναι άξεστοι και ακατέργαστοι;
Aπλώς αυτός που δεν το βλέπει αυτό, αυταπατάται. Και για να τα περιμένει αυτά, δεν βρίσκεται σε κάποια διαδικασία εκπαίδευσης Μυημένου. Γιατι τότε θα ήξερε τί ισχύει. Θα έβλεπε πώς εξελίσσεται η πρόοδός του, σε διάνοια, διαίσθηση και άλλες ικανότητες. Και οτι όλοι οι άλλοι μένουν πίσω.
Αντιθέτως στην εδώ σχολιαζόμενη θεωρία, έχουμε ανθρώπους που δεν προοδεύουν, αλλά νομίζουν οτι προοδεύουν, επειδή κάποιοι τους αναγγέλλουν... υποτιθέμενα γεγονότα
Τα περί θεωριώv και ιδεοληψιώv καταστροφολογίας, πάvτα πάνε πακέτο με τους "ερχόμεvους σωτήρες". Αυτές οι θεωρίες γύρω στη δεκαετία αλλάζουv (παρ-αλλάσσουv) σεvάριο. Και αυτό σημαίνει οτι αναγκάζονται να αλλάξουν, επειδή δεν επαληθεύονται.
Για παράδειγμα παλαιότερα οι θρησκόληπτοι -όπως παραδοσιακά περιμένουν, ανανεώνοντας τις ημερομηνίες απο το Μεσαίωνα- περίμεvαv "Δευτέρα Παρουσία", έλευση "Xριστού-αγγέλωv-αγίωv" και καταστροφή της Γης -τουλάχιστοv-, περί το 2,000. Και πριμοδότηση των... Ευγενών και Εκλεκτών -που γι' αυτούς ήταν οι χριστιανοί Έλληνες-. Και γενικώς οι χριστιανοί.
Απογοητεύτηκαv που... δεv τους βγήκε, και σε περίπου 10 χρόvια... δηλ. σήμερα, έχουv συvέλθει απο το σοκ, έχουν μαζέψει τα κομμάτια τους, απο αvτίδραση και απο ψυχολογικούς λογους αποκηρύσσοvτας τηv προηγούμεvη αποτυχημέvη θεωρία πολλοί... έχουv γίvει ελληvίζοvτες και "ουφο-διαστημολόγοι εξωγηιvολόγοι συvωμοσιολόγοι", όμως έχοvτας ουσιαστικά την ίδια ψυχολογία, τις ίδιες διαταραχές, τον ίδιο ψυχισμό, και το ίδιο σεvάριο μεταμορφωμέvo.
Περιμέvουv το ίδιο με άλλα Ονόματα, αρχαίων Θεών ή/και εξωγήινων νεοεφευρεθέντων όπως Ashtar και Αρχαγγέλων κλπ... -και αv τους ψάξεις, ή θυμηθείς κάποιες φάτσες, είvαι οι ιδιοι αvθρωποι που τότε έλεγαv οτι το χριστιαvικό τους έθvoς κιvδυvεύει, και μιλούσαv για... καταστροφολογία και τους ερχόμενους, στηριζόμεvoι στηv "Aποκάλυψη" και σε προφητείες. Αυτοί είvαι... που τα ξεκίνησαν και αυτά τώρα. Και μετά έχουν μπει και καινούριοι που δεν θυμούνται καλά αυτά που λέω, αλλά δεν είναι δύσκολο να τα θυμηθούν.
Όσο κάποιοι περιμένουν την... "αυτόματη φώτιση για όλους", απλώς χάνοντας χρόνο -και ο χρόνος είναι σημαντικός-, κάποιοι άλλοι προοδεύουν και φωτίζονται όντως, κατακτώντας επίπεδα Σοφίας, και ικανότητες και δυνάμεις. Γιατι η Φώτιση είναι προσωπική. Δεν είναι ομαδική. Απαιτεί δουλειά. Θα πρέπει αυτό να συνειδητοποιηθεί απο όλους κάποτε. Να ψάξουν σωστά.
Να δούμε... το 2020 και το 2030 τί άλλες μεταμορφώσεις θα έχει αυτό το σεvάριο. Τότε θα περιμέvουv τους Θάvτερκατς? Τα Στρουμφάκια; Κάτι πάvτως σίγουρα, ομως διαφορετικής όψης και μορφής απο την σημερινή.
Εγώ προσωπικά θα απαντήσω με αυτό το κείμενο πρώτον , όπου γίνεται λόγος για αυτό το "κόλλημα" πολλών οπαδών αυτών των θεωριών κατώτερης προσέγγισης και ανάλυσης.
Μερικοί συνεχώς μιλάνε για άνοδο σε άλλα πεδία , πέμπτες διαστάσεις , και δώσε φίλε ...ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ και λοιπά χωρίς ουδεμία προσπάθεια εκ μέρους τους για Άνοδο σε Λογική και Νόηση. Μου φαίνεται ότι δεν πάμε καθόλου καλά.Πώς ( !!!!! ) και λέω πώς , άτομα τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΑΙΟΥ , και ξεσκονίζουν καθημερινά τα βιβλία των γνωστών συγγραφέων της πλάκας , πιστεύουν ότι θα εξελιχθούν και θα έχουν νοητικές δυνάμεις ;;;; !!!! Πώς ;;!!!
Παίρνοντας τους καλογεράκηδες και τους λοιπούς όπου αναλύουν ( ;;;;;;;;;;;;;;; ) αρχαία κείμενα , και νομίζουν οι αναγνώστες ότι έχουν κατανοήσει την ΑΠΟΤΥΠΟΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ των Ελλήνων ; Αυτό είναι ;
Ή νομίζουν πως αυτά που γράφουν οι Φιλόσοφοι/Μάγοι/Μύστες/Πνεύματα ( / / / / / / / / / / / ) ότι έχουν μόνο ένα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ-ΧΑΖΟΑΝΑΛΥΤΙΚΟ του Χ-Ψ συγγραφέα Νόημα ;
Εάν νομίζουν ότι θα έχουν δυνάμεις και ισχυρό Νου και θα ανέβουν επίπεδα ΧΩΡΙΣ να έχουν ΚΑΝΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΕΠΑΦΗ , αυταπατώνται πάρα πολύ , και είμαι σίγουρος πως θα στεναχωρηθούν σε λίγο καιρό.
Καλό θα ήταν να ξεκινήσουν να διαβάζουν ΟΜΗΡΟ από την αρχή και ΑΙΣΩΠΟ , και ας αφήσουν τις "ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ" διότι ψάχνοντας το SOHO για να επιβεβαιώνουν τις φοβίες τους και τους εγωισμούς τους , τα χρόνια περνάνε...και είναι εις βάρος της εξελικτικής τους πορείας....
* ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ... Αυτό το πλέον εξοργιστικό που γίνεται είναι ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ των Αρχετύπων , μόνο και μόνο για άνοιγμα σε πολλούς ανθρώπους , κάνοντας σούπα Μυθολογίες-Θρησκείες-Πολιτικές-Κινήματα και δώσε και άλλα στο λαό να φάει.
Θα πρέπει να ξεκινήσουμε να ξεχωρίζουμε τους Ήλιους Νόησης και τα Θέματα με Ισχύ που έχει ο καθένας και πως γίνεται σύνδεση με κατάλληλους Οδηγούς σε αυτά...ε μα έλεος τι διαβάζουμε και βλέπουμε ....
[/quote]Αυτή η εμμονή των σημερινών Ελλήνων να περιμένουν βοήθεια εξ ουρανών, εμένα προσωπικά με έχει εξοργήσει αφάνταστα.
Αυτό που βλέπω από τη σημερινή γενειά είναι αδράνεια, αποχαύνωση και ξεπεσμός σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε βάλει μία παύση στη ζωή μας και έχουμε ξαχάσει τί σημαίνει να παλεύεις και να επιθυμείς να αποκτήσεις αυτές τις αρχές που θα σε κάνουν κάθε μέρα όλο και καλύτερο στην πνευματική σου ανάταση. Έχουμε καταντήσει ένας λαός χωρίς μνήμη και με μία απαξίωση για τα έργα και τις ημέρες των προγόνων μας.
Μέσα στο φόρουμ αυτό σε ένα θέμα διάβασα από το Βερυκάκη να αποκαλεί την προηγούμενη γενιά - αυτή των πατεράδων μας - "καταραμένη γενιά". Όπως τα αναλύει συμφωνώ απόλυτα με τον όρο αυτό, μόνο που τελικά και η σημερινή και η επόμενη θα είναι και αυτές καταραμένες γιατί συνεχίζουμε να έχουμε τεράστια ευθύνη στα πεπραγμενα αυτού του τόπου.
Η σημερινή γενιά έχει ποτιστεί με τόσο δηλητήριο από την εξουσία που δεν έχει πλέον την ικανότητα να αντιληφθεί που βρίσκεται το σωστό και που το λάθος. Περιμένουμε το μάννα εξ ουρανού για να μας λύσει όλα τα προβλήματά μας.
Γράφει ο Σπανουδάκης το " Θα έρθεις σαν αστραπή" και αμέσως το ντύνουμε με τα κατάλληλα ενδύματα και το περνάμε στον κόσμο ότι έρχεται ο Απόλλων σαν αστραπή και θα μας λυτρώσει όλους από τη συμφορά στην οποία μας έχουν φτάσει οι κακοί.
Ο σημερινός κάτοικος του πλανήτη αυτού πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα όν των 3 διαστάσεων, που σημαίνει πως, ό,τι βλέπει και ό,τι πιάνει είναι προϊόντα των 3 διαστάσεων. Εφ' όσον ζει και αναπνέει στον πλανήτη αυτό λειτουργεί υπό αυτές τις συνθήκες. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε εξοικειωθεί σε αυτή τη διάσταση νομίζουν μερικοί ότι μπορούν να δουν όντα από 4,5,6.......διάσταση.
Ο Απόλλων μπορεί να έρθει σαν αστραπή αλλά όταν ήρθε και αυτός στη γη για να μπορέσει να γίνει Απόλλων πέρασε και αυτός τους άθλους του. Όλοι μας μπορεί να γίνουμε σαν τον Απόλλωνα με την προϋπόθεση ότι χωρίς αγώνα και πάλη γεν γίνεται τίποτα.
Με Φιλότητα!
Υ.Γ.: " Μες στην Άγια Σοφιά θα βρεθούμε ξανά, λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί". Να ξέρετε ότι εγώ σίγουρα δεν θα παρευρεθώ εκεί.
_________________ --------------------------
" ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ "
26 Ιαν 2012 15:14
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιαν 2012 15:27
Έτσι είναι. Για αυτό που θες πρέπει να κάνεις ορισμένες κινήσεις. Οι κινήσεις αυτές δεν είναι να... κακολογείς "τους κακούς" και να αναπαράγεις θεωρίες εξωτερικής στοιβάδας απο τις διοχετευμένες για τους υπηκόους. Πρέπει να βρεις τί σου... επικαλύπτουν με αυτές.Click εδώ για διασυνδεόμενο θέμα
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος αρνητισμός Εντάξει το βίντεο μπορεί να μην σας άρεσε ή να το είδατε υπερβολικό, η μουσική είναι του Σπανουδάκη και οι στίχοι λένε άσχετα,το ξέρω,αλλά σαν σύνολο μάρεσε σαν βίντεο Πάλι όμως παραμένει ένα βίντεο που το έφτιαξε κάποιος εξωτερικεύοντας συναισθήματα και ιδέες Τα ίδια συναισθήματα νιώθω κι εγώ και το μοιράστηκα με εσάς Πέρα από το βίντεο υπάρχει καποιος που ενοχλήθηκε ή διαφωνεί με αυτά που έγραψα Δεν μίλησα για κανένα συγγραφέα σύγχρονο,ούτε για εξωγήινους,ούτε είπα ότι εγώ έγινα κάτι. Οτι έγραψα αφορά όλους τους Ελ-λληνες Κι εγω έχω διαβάσει αρχαίους συγγραφείς και τους θεωρώ το Α και το Ω. Θυμηθείτε απλά τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΛ-ΛΛΗΝΕΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος αρνητισμός Εντάξει το βίντεο μπορεί να μην σας άρεσε ή να το είδατε υπερβολικό, η μουσική είναι του Σπανουδάκη και οι στίχοι λένε άσχετα,το ξέρω,αλλά σαν σύνολο μάρεσε σαν βίντεο Πάλι όμως παραμένει ένα βίντεο που το έφτιαξε κάποιος εξωτερικεύοντας συναισθήματα και ιδέες Τα ίδια συναισθήματα νιώθω κι εγώ και το μοιράστηκα με εσάς
Φίλε Δημήτρη εγώ προσωπικά εναντιώθηκα πάνω στο βίντεο και όχι στα γραφόμενά σου. Επειδή θέλω να σκέφτομαι και να νοιώθω ως Έλληνας δεν μπορώ να δεχθώ δέσιμο χριστιανισμού με ελληνισμό. Δεν είναι δυνατόν ένα καθαρά προπαγανδιστικό χριστιανικό τραγούδι του Σπανουδάκη που μιλάει για Αγια Σοφιά και για Δέσποινες που πολυδακρύζουν, να ντύνεται με αρχαιοελληνικά στοιχεία και με εικόνες του Απόλλωνα προσπαθώντας κάποιοι να συνδέσουν τον ελληνισμό με το χριστιανισμό. Δεν γίνεται! Ή θα δηλώνουμε Έλληνες ή χριστιανοί. Πρέπει επιτέλους να διαλέξουμε στρατόπεδο.
Μη βλέπεις ότι σκεφτόμαστε αρνητικά προς εσένα. Φιλοξενούμαστε σε αυτό το χώρο για ανταλλαγή απόψεων και θέσεων με σκοπό την αναζήτηση της αλήθειας. Θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονται εδώ είναι εραστές της αλήθειας. Πρέπει σε κάποια σημεία να διαφωνούμε για να μπορεί να γίνεται συζήτηση.
Και όσο για το τελευταίο χρησμό της Πυθίας που αναφέρεις, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί σχετικά με την προπαγάνδα των χριστιανών που όμορφα και ωραία το έχουν περάσει μέχρι τις μέρες μας.
Με Φιλότητα!
" ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ "
27 Ιαν 2012 03:22
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2012 04:50
Δημήτριε ποια "αρνητικότητα"; Nα καταλαβαίνεις τί γράφει ο άλλος. Προσωπικά σου απέδειξα οτι αυτό που περιμενεις ακριβώς όπως το περιμένεις, είναι λάθος γιατι κάθε γενιά το περιμένει τουλάχιστον απο τον μεσαίωνα, και ποτέ δεν γίνεται. Γιατί να γίνει τώρα;
Και όταν ξέρουμε οτι τα πράγματα είναι αλλιώς σε ανώτερο επίπεδο, απο ό,τι τα παρουσιάζουν αυτές οι θεωρίες. Είναι απλώς μία απάτη κάποιων για να ελέγχουν ομάδες πληθυσμού και να κάνουν διαχείριση μάζας. Όταν περάσει το σημείο χρόνου -πχ όταν έχουμε 2014 και 2015 και εσύ θα είσαι στα ίδια- θα σου είναι πιο σαφές αυτο που λεω. Απλώς φαίνεται απο τώρα και εσύ δεν το βλέπεις.
Όσοι μπερδεύουν τους Ελληνες Θεους με μεσσίες,προφητίες και καταστροφές κάνουν λάθος Η φώτιση αφύπνιση είναι θέμα πρώτα προσωπικό αλλά και συλλογικό, έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα.Έχει έρθει η ώρα.Για την Έλευση των Θεών απαιτούνται κατάλληλες προϋποθέσεις επί της γης,συμπαντικές και νοητικές σε εμάς.Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για συμπαντικές καταστάσεις.Το 2012-2013 δεν είναι απολύτως σίγουρο είναι όμως κοντά με αποκλίσεις βέβαια.Καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε και να είμαστε σε εγρηγορση προσπαθώντας να εξελισσόμαστε συνεχώς προς τα άνωθεν.
Έρρωσθε
27 Ιαν 2012 12:30
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2012 12:46
Eίναι θέμα μόνον προσωπικό, που όμως ευνοείται και επιταχύνεται κάπως όταν είναι πολλοί του περιβάλλοντός σου στραμμένοι προς το Πνεύμα.
Όμως.Πάντα είχαμε Θεουργούς και Μάντες, που είχαν Επαφή και άμεση επικοινωνία με τους Θεούς. Και σήμερα έχουμε, και εκείνοι δεν περίμεναν ποτέ κανένα "2012". Το συγκεκριμένο χρονικό σημείο φώτισης το περιμένουν πιστοί θρησκευτικών και... ουφικών θεωριών. Όμως, διαχρονικά είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις που κάνει όποιος είναι έτοιμος, για να φωτιστεί.
Αυτό που κάνουν όσοι δίνουν ημερομηνίες άφιξης και τα τοιαύτα είναι εντελώς λάθος, γιατι είναι ψέμα ως κυριολεκτικό γεγονός. Βοηθά μόνο ως placebo οτι τους συμβαίνει θετική πρόοδος, για να συντονιστούν πολλοί, και να γίνει μαζικά δυνατότερο κάτι. Ως ψεύτικο φάρμακο, που έχει όντως αποτελέσματα. Δεν βλέπω κάτι άλλο θετικό, κατά τα άλλα είναι το Μεσαιωνικό σενάριο της Β' Παρουσίας με νέα Ονόματα, και για εύπιστους. Αλλά μιλώντας πάντα για πρόοδο αμύητων.
Σε παράδειγμα αναλογίας στάθμης κάθετου χάρακα... Ο αμύητος ανεβαίνει σε όλη του τη ζωή τα επίπεδα χιλιοστό-χιλιοστό, ενώ ο Μυημένος τα ανεβαίνει εκατοστό-εκατοστό και ίντσα-ίντσα.
Νομίζω πως είναι σαφές το παράδειγμα. Ο αμύητος θέλει πάρα πολλές ζωές. Και αυταπατάται οτι τα τελευταία χρόνια βιώνει κάτι κοσμοϊστορικό, επειδή τρέχει για όλους η αλλαγή των χιλιοστών, σε σχέση με την προηγούμενη ζωή του. Αυτά όμως είναι μικρο-επίπεδα, και ο σκοπός είναι να αλλάζει μεγα-επίπεδα.
Και απευθύνομαι σε όλους: εάν συνεχίσεις να αλλάζεις επίπεδα "χιλιοστών", θα εντυπωσιάζεσαι μεν, απο αλλαγές που θεωρείς μέτριες ή μεγάλες, αλλά αυτό που περιμένεις δεν θα γίνει σε αυτή τη ζωή. Θα το πετύχεις σε κάποια άλλη. Απλά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ και 31 Ιαν 2012 08:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
27 Ιαν 2012 12:46
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2012 13:17
Παράθεση:
Eίναι θέμα μόνον προσωπικό, που όμως ευνοείται κάπως όταν είναι πολλοί στραμμένοι προς το Πνεύμα.
Ακριβώς το συνολο βοηθά την μονάδα και το αντιστροφο.
Παράθεση:
Πάντα είχαμε Θεουργούς και Μάντες, που είχαν Επαφή και άμεση επικοινωνία με τους Θεούς. Και σήμερα έχουμε, και εκείνοι δεν περίμεναν ποτέ κανένα "2012".
Συμφωνώ πάντα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλάζει όμως η συχνότητα.Το 2012 όπως είπα και πιο πριν δεν είναι στάνταρ ή απόλυτα ακριβές, είναι σχετική η ημερομηνία αλλά κοντινή.
Παράθεση:
Βοηθάει μόνο ως placebo οτι τους συμβαίνει θετική πρόοδος, για να συντονιστούν πολλοί, και να γίνει μαζικά δυνατότερο κάτι.
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, ίσως ισχύει εν μέρει σε μαζικό επίπεδο,δηλ πλήρως αμύητους μη ''ψιλιασμένους''.
27 Ιαν 2012 13:17
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2012 06:37
Στο επίπεδο των πιστών σε θεωρίες με τους "ερχόμενους σωτήρες" -ίσως λίγο πιο διαλλακτικός, δηλ. έτεινα και οτι δείχνουν να ισχύουν περισσότερο ΦιλοΣοφικές ερμηνείες- ήμουν και εγώ γύρω στο 1997, συνεπώς γνωρίζω το επίπεδο όσων τα πιστεύουν αυτά, και τη νοοτροπία τους και τον ψυχισμό τους.
Μετά, κατά το 2005 είχα τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα για να σπάω αυτές τις θεωρίες, "ξεκλειδώνοντας" και άλλους. Όμως παράλληλα συνέχισα να τις διαδίδω, εντάσσοντάς τους μη-συνειδητά για τους περισσότερους, και τα ΦιλοΣοφικά σκεπτικά. Οι περισσότεροι δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να τα καταλάβουν. Ή έτσι έδειχναν.
Σήμερα γνωρίζω -έχω επαληθεύσει εδώ και αρκετό καιρό- πως όλοι μπορούν να δουν πως μόνο οι ΦιλοΣοφικές προσεγγίσεις είναι οι Αληθινές. Αρκεί να τους εισάγεις σκεπτικά που δεν έτυχε ακόμη να κάνουν. Κατέληξα με άλλα λόγια, στο οτι τους καθυστερώ εγώ, με το να μην έρχομαι εμφανώς σε ρήξη με τις θεωρίες "ουφικής" και συνωμοσίας. Και οτι έχω ευθύνη για αυτό.
Καθένας Συνειδητός γνωρίζει πολύ καλά τα προηγούμενά του επίπεδα, ενώ ανακαλύπτει το τρέχον και υποθέτει τα επόμενα. Και μπορεί να κάνει αναγνώριση ποιος άλλος βρίσκεται πού, σε ποιό προηγούμενό του επίπεδο, με βάση ποιες θεωρίες απο τις έτοιμες Κρατικές-Υπηρεσιακές, αναπαράγει ως ισχύουσες. Και με βάση το σκεπτικό και τη συμπεριφορά του. Κόπιες είναι όλοι αυτοί, άβουλα αθύρματα.
Το ανησυχητικό για εκείνους που τα πιστεύουν αυτά τώρα, σήμερα, που θα έπρεπε και εκείνοι να είναι πιο μπροστά και άνω, είναι οτι εγώ όταν τα πίστευα αυτά ήμουν παιδάκι. Όπως πίστευα πχ οτι υπάρχει και "Άη Βασίλης". Ενώ εκείνοι είναι μεγάλοι άνθρωποι σήμερα και τα πιστεύουν. Σοβαροί άνθρωποι.
Και πολλοί ήταν μεγάλοι άνθρωποι ήδη τότε που ήμουν εγώ παιδί, και δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου ούτε διανοητικά ούτε διαισθητικά. Δεν μου είναι ευχάριστες αυτές οι διαπιστώσεις... Χάφτουν τα ετοιμασμένα απο κάποιους, των οποίων βλέπω τους μηχανισμούς απο πίσω. Απο την οπτική του επιπέδου που βρίσκομαι.
Και πολλοί ήταν μεγάλοι άνθρωποι ήδη τότε που ήμουν εγώ παιδί, και δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου ούτε διανοητικά ούτε διαισθητικά. Δεν μου είναι ευχάριστες αυτές οι διαπιστώσεις... Χάφτουν τα ετοιμασμένα απο κάποιους, των οποίων βλέπω τους μηχανισμούς απο πίσω. Απο την οπτική του επιπέδου που βρίσκομαι.
Το θέμα με την στασιμότητα αυτών των ανθρώπων , είναι σημαντικό και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. Και αυτό γιατί : Όταν ο Νους του ανθρώπου δεν έχει την κατάλληλη Ροή δεδομένων με Οδηγούς και αντίστροφα ( !! ) τότε ψάχνεται για να βρει ανθρώπους του "πνεύματος" , ψευτοσυγγραφείς και όλα τα συναφή του είδους , έτσι ώστε να εισέλθει στο πεδίο τους , και να "ηρεμήσει" .
Τι εννοώ με αυτό . Το πολύ απλό του -κάθομαι και λαμβάνω- ότι μπαρούφα γράψει και πει ο "γνωστός" Χ-Ψ , και περνιέμαι ότι τα ξέρω όλα και εξελίσσομαι. Έλα φίλε όμως , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Επιτέλους αυτό το ΚΑΚΟ Τ Ο Υ Σ , θα πρέπει να το καταλάβουν.Διότι το ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ -Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ-
Πιο απλά ; Στην ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 13 ΕΤΩΝ και είχα κολλήσει με τις θεωρίες των ΟΥΦΟΛΟΓΩΝ , είχα εισέλθει στο πεδίο όλων αυτών , που τους νόμιζα και ΣΟΥΠΕΡ ΓΝΩΣΤΕΣ των ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Έλα ντε όμως που στα 17 μου κατανόησα ότι θέλει αλλαγή το πράγμα εδώ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Ε, αυτό γίνεται γι αυτό ακριβώς τον λόγο.Ξεκουράζουν το ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ , και έχουν μειώσει την ΡΟΠΗ του εγκεφάλου τους , γιατί βρίσκονται άλλοι να κάνουν την "δουλειά" τους , και τους τα πασάρουν έτσι ωραία και όμορφα και με σχετική ευκολία.Ε, καθήστε και απολαύστε τα αν είναι.....
Εννοώ πως είναι ευθύνη δική σου, να το πεις και στους άλλους και να τους ξυπνήσεις, απο την στιγμή που συνειδητοποιείς οτι είναι οργανωμένη παραπληροφόρηση και απο το Κράτος και απο ιδιώτες, και οτι στην πραγματικότητα δεν ισχύουν καθόλου τα ουφολογικά και συνωμοσιολογικά.
Γιατι στην αρχή καθένας νομίζει οτι ισχύουν μαζί και αυτά και τα φιλοσοφικά. Ενώ απο ένα επίπεδο και μετά είναι καθαρό οτι ισχύουν μόνο τα δεύτερα.
Με αυτές τις θεωρίες χάνουν χρόνο, στον οποίο θα έπρεπε να εξελίσσονται γρηγορότερα. Αυτός που δεν θα πάψει να τα πιστεύει έγκαιρα, δεν θα φωτιστεί σε αυτή τη ζωή.
Είναι όπως οι θρησκευτικές θεωρίες, που σε κρατάνε με δογματισμό και μπαρούφες, κάτω. Και με φόβους και επιθετικότητα, γιατι πάντα σε αυτές τις προσεγγίσεις υπάρχουν και "οι κακοί": 1. ως οντότητες 2. ως αμαρτωλοί και κακοί άνθρωποι και 3. ως εχθρικά έθνη. Αυτούς που πιστεύουν αυτά και φέρονται ανάλογα, διαχρονικά τους λέμε βαρβάρους. Με αυτά, που ανήκουν στην νοοτροπία αγρίων ιθαγενών, δεν απέκτησε ποτέ κανείς την Σοφία του Άνω Πόλου, ούτε Θεοποιήθηκε.
Μόλα ταύτα συντηρείται κακία και ανοησία. Τα αντίθετα της Θείας Ευδαιμονίας. Και της προόδου σε Σοφία και ικανότητες και δυνάμεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος αρνητισμός Εντάξει το βίντεο μπορεί να μην σας άρεσε ή να το είδατε υπερβολικό, η μουσική είναι του Σπανουδάκη και οι στίχοι λένε άσχετα,το ξέρω,αλλά σαν σύνολο μάρεσε σαν βίντεο Πάλι όμως παραμένει ένα βίντεο που το έφτιαξε κάποιος εξωτερικεύοντας συναισθήματα και ιδέες Τα ίδια συναισθήματα νιώθω κι εγώ και το μοιράστηκα με εσάς
Φίλε Δημήτρη εγώ προσωπικά εναντιώθηκα πάνω στο βίντεο και όχι στα γραφόμενά σου. Επειδή θέλω να σκέφτομαι και να νοιώθω ως Έλληνας δεν μπορώ να δεχθώ δέσιμο χριστιανισμού με ελληνισμό. Δεν είναι δυνατόν ένα καθαρά προπαγανδιστικό χριστιανικό τραγούδι του Σπανουδάκη που μιλάει για Αγια Σοφιά και για Δέσποινες που πολυδακρύζουν, να ντύνεται με αρχαιοελληνικά στοιχεία και με εικόνες του Απόλλωνα προσπαθώντας κάποιοι να συνδέσουν τον ελληνισμό με το χριστιανισμό. Δεν γίνεται! Ή θα δηλώνουμε Έλληνες ή χριστιανοί. Πρέπει επιτέλους να διαλέξουμε στρατόπεδο.
Φίλε Νικόδημε συμφωνώ μαζί σου σε ότι λες για το χριστιανισμό Έλληνας ή χριστιανός και τα 2 μαζί δεν γίνεται Απλά μερικές φορές ένα βίντεο μπορεί να δώσει πολλά σε συναισθήματα και σκέψεις μερικές φορές μπορεί η μουσική να είναι απλά ενα μουσικό χαλί.Συμφωνώ στο βίντεο που έβαλα οι στίχοι της μουσικής δεν κολλάνε γιατί είναι χριστιανικοί έχεις κάνει όμως κι εσύ ένα παρόμοιο λάθος στο θέμα μουσική έχεις ανεβάσει ένα βίντεο το παρακάτω
ομολογώ πως το βίντεο μου αρέσει όμως η μουσική αν και δεν έχει τους στίχους της είναι το : Γιάννης Μαρκόπουλος Ζάβαρα κάτρα νέμια (ορχηστρικό)
Απλά μερικές φορές ένα βίντεο μπορεί να δώσει πολλά σε συναισθήματα και σκέψεις μερικές φορές μπορεί η μουσική να είναι απλά ενα μουσικό χαλί.Συμφωνώ στο βίντεο που έβαλα οι στίχοι της μουσικής δεν κολλάνε γιατί είναι χριστιανικοί έχεις κάνει όμως κι εσύ ένα παρόμοιο λάθος στο θέμα μουσική έχεις ανεβάσει ένα βίντεο το παρακάτω
ομολογώ πως το βίντεο μου αρέσει όμως η μουσική αν και δεν έχει τους στίχους της είναι το : Γιάννης Μαρκόπουλος Ζάβαρα κάτρα νέμια (ορχηστρικό)
Αλληλουια-Χαλελουγιάχ που σημαίνεi δόξα τον Γιαχβέ Εβραική λέξη και μετέπειτα χριστιανικός όρος
Όπως λοιπόν εσύ είπες πως δεν θα παρευρεθείς στην Αγιά Σοφία που συμφωνώ μαζί σου έτσι κι εγώ ποτέ δεν θα πω Αλληλουια
Συνεχίζω με ένα βίντεο που έχει νόημα κι ελπίζω να μην κολλήσουμε στην μουσική
Φίλε Δημήτρη δε νομίζω να έχω κάνει ένα παρόμοιο λάθος όπως αναφέρεις γιατί το βίντεο με το μουσικό θέμα από το '' ΖΑΒΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ'' του Μαρκόπουλου μιλάει σε γενικές γραμμές για τον Ιερό Πολεμιστή του Φωτός που πρέπει να οπλιστεί με τα κατάλληλα εφόδια για να καταστεί ανδρείος στη μάχη χωρίς να γνωρίζει φόβο κ.λ.π, κ.λ.π.
Τώρα αν νομίζεις εσύ ότι με το τραγούδι αυτό ο Μαρκόπουλος υμνεί τον Γιαχβέ νομίζω ότι και εδώ είσαι λάθος. Αν μπορείς να δώσεις μια εξήγηση τί σημαίνει "ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ'' και τι θέλει να πει ο Μαρκόπουλος θα σε παραδεχθώ για τον απλούστατο λόγο ότι και ο ίδιος ο συνθέτης δεν έχει δώσει μια ακριβή απάντηση. Έχει να κάνει με τη λογοκρισία της εποχής, μιας και είναι γραμμένο την περίοδο της Χούντας.
Τώρα όσον αφορά το βίντεο που παρέθεσες με τα 10 σημάδια πνευματικής αφύπνισης είναι ένα όμορφο κολλάζ από διάφορα Channelings που κυκλοφορούν και είναι της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια.
Επειδή έχω παρακολουθήσει και έχω παρερευθεί αρκετές φορές στις λεγόμενες "ανώτερες επικοινωνίες" με Ιησσού, με αρχαγγέλους τύπου Μιχαήλ, Γαβριήλ, Μέτατρον κλπ και με "δασκάλους" τύπου Κουτχούμι (Πυθαγόρας), Σεν Ζερμέν κλπ, μπορώ να σου πω ότι τα 10 σημάδια που λέει το βίντεο για να αφυπνιστούν οι "Ελλάνιοι Γόνοι", είναι κατά εμένα ένα είδος παγίδας που τελικά δεν μας αφυπνίζουν αλλά μας υπνωτίζουν όλο και περισσότερο.
Έχω μία αρχή που προσπαθώ να τηρώ: "Παρατήρησε τον εχθρό σου, μελέτησέ τον και κατόπιν πολέμησέ τον." (Εννοώ όλους αυτούς που προσπαθούν εδώ και χρόνια να κρατούν ναρκωμένο αυτό το λαό.)
Με Φιλότητα! Νικόδημος
" ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ "
01 Φεβ 2012 17:04
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2012 17:11
Αυτά που αναφέρει το τελευταίο βιντεάκι είναι κάποια απο τα συμπτώματα αλλαγής επιπέδων που έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Δεν σημαίνει όμως οτι όλοι αυτοί είναι σε ανώτερα επίπεδα φώτισης ούτε οτι θα γίνουν "Πυθαγόρας" και "Τειρεσίας" σε αυτή τη ζωή.
Απλώς και σε αυτή τη ζωή όπως σε όλες, αλλάζουν τις μικρέςστάθμες, και παρατηρούν ορισμένες διαφορές αξιοσημείωτες, σε σχέση με πριν. Κάτι πολύ φυσιολογικό για οποιονδήποτε δεν είναι χαμηλού δείκτη νοημοσύνης. Να κάνει παρατηρήσεις αλλαγών στον εαυτό του και στο περιβάλλον.
Όμως, ισχύει οτι μεγαλοποιούν τις αλλαγές αυτές. Και αυταπατώνται οτι είναι σε αρχικό στάδιο φώτισης. Στάδιο που αρχίζει πολύ πιο πάνω. Πρέπει να έχεις καθαρά την εικόνα τους και τον ήχο τους, για να θεωρείσαι φωτισμένος. Όχι να... υποθέτεις την ύπαρξή τους.
Το να θεωρείς δεδομένο ή πιθανό να υπάρχουν μη-υλικοί νόες που ασχολούνται μαζί σου είναι νηπιακό στάδιο ανθρώπινης εξέλιξης. Να το έχεις γενικό και αδιευκρίνιστο και ασαφές.
Για εντυπωσιακές δυνάμεις και ικανότητες όμως πρέπει να είσαι σε σύστημα που οδηγεί σε διανοητική και πνευματική ανάπτυξη, δεν γίνεται αυτόματα. Ή με το να συζητάς με άλλους του επιπέδου σου και να νομίζεις οτι γίνεται.
Αυτόματα γίνεται μόνο σε ελάχιστους κάθε κοινωνίας, που επιλέγονται απο τους Νόες με βάση κριτήρια δικά τους, για να ξεκινήσουν νέα μυητική γραμμή και αρχή εκπαίδευσης για άλλους ανθρώπους.
Και αυτό δεν σημαίνει ανωτερότητα των ανθρώπων στους οποίους εμφανίζονται, απλώς συμβαίνει επειδή οι Αιθερικοί έχουν λίγες (ελάχιστες) διεξόδους, ψάχνουν συγκεκριμένο μικρό αριθμό υλικών ανθρώπων σε κάθε εποχή, για να ξεκινούν μυητικές γραμμές ή να αποκαθιστούν παλιές που εχουν παρακμάσει.
Φίλε Δημήτρη δε νομίζω να έχω κάνει ένα παρόμοιο λάθος όπως αναφέρεις γιατί το βίντεο με το μουσικό θέμα από το '' ΖΑΒΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ'' του Μαρκόπουλου μιλάει σε γενικές γραμμές για τον Ιερό Πολεμιστή του Φωτός που πρέπει να οπλιστεί με τα κατάλληλα εφόδια για να καταστεί ανδρείος στη μάχη χωρίς να γνωρίζει φόβο κ.λ.π, κ.λ.π.
Τώρα αν νομίζεις εσύ ότι με το τραγούδι αυτό ο Μαρκόπουλος υμνεί τον Γιαχβέ νομίζω ότι και εδώ είσαι λάθος. Αν μπορείς να δώσεις μια εξήγηση τί σημαίνει "ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ'' και τι θέλει να πει ο Μαρκόπουλος θα σε παραδεχθώ για τον απλούστατο λόγο ότι και ο ίδιος ο συνθέτης δεν έχει δώσει μια ακριβή απάντηση. Έχει να κάνει με τη λογοκρισία της εποχής, μιας και είναι γραμμένο την περίοδο της Χούντας.
Τώρα όσον αφορά το βίντεο που παρέθεσες με τα 10 σημάδια πνευματικής αφύπνισης είναι ένα όμορφο κολλάζ από διάφορα Channelings που κυκλοφορούν και είναι της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια.
Επειδή έχω παρακολουθήσει και έχω παρερευθεί αρκετές φορές στις λεγόμενες "ανώτερες επικοινωνίες" με Ιησσού, με αρχαγγέλους τύπου Μιχαήλ, Γαβριήλ, Μέτατρον κλπ και με "δασκάλους" τύπου Κουτχούμι (Πυθαγόρας), Σεν Ζερμέν κλπ, μπορώ να σου πω ότι τα 10 σημάδια που λέει το βίντεο για να αφυπνιστούν οι "Ελλάνιοι Γόνοι", είναι κατά εμένα ένα είδος παγίδας που τελικά δεν μας αφυπνίζουν αλλά μας υπνωτίζουν όλο και περισσότερο.
Έχω μία αρχή που προσπαθώ να τηρώ: "Παρατήρησε τον εχθρό σου, μελέτησέ τον και κατόπιν πολέμησέ τον." (Εννοώ όλους αυτούς που προσπαθούν εδώ και χρόνια να κρατούν ναρκωμένο αυτό το λαό.)
Με Φιλότητα! Νικόδημος
Φίλε Νικόδημε δεν μίλησα για τον Μαρκοπουλο ούτε καν τον σχολιάσα Δεν είναι το θέμα ο Μαρκόπουλος το κομμάτι σχολιάσα σαν στίχους και μόνο Το πότε το έγραψε και τι σήμαινε τότε είναι άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με αυτό που θέλω να πω. Το ζαραβακατρανεμια δεν γνωρίζω τι σημαίνει και δεν τοι έχω ψάξει Όμως το αλληλούια ΝΑΙ υμνεί τον Γιαχβέ Αφού αυτό σημαίνει σαν λέξη Δηλαδή αν έλεγε ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ ΙΛΕΟΣ ΙΛΕΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ (αντί του αλληλουια) τι θα ελεγες τότε άσχετα παντα με την εποχη που γραφτηκε και τον Μαρκοπουλο τον ιδιο Τελος παντων δεν έχω σκοπό να στην πω ή κατι τετοιο ούτε να κατακρινω μουσικές και μουσικούς.Απλά το έφερα σαν παράδειγμα γιατί ενοχληθήκατε με το βίντεο που έβαλα με τους θεούς και την μουσική του Σπανουδάκη Ξαναλέω μερικές φορές η μουσική είναι απλά ενα χαλι μην χάνουμε το νοήμα που είναι αλλού και στο δικό μου βίντεο και στο δικό σου υπάρχει νόημα σημαντικό και δεν παίζει τόσο ρόλο η μουσική επλίζω να με καταλαβάινεις τις εννοώ
Καλημέρα σε όλους Έλληνες
Και τα 2 κομμάτια καλό είναι να μην τα χρησιμοποιούμε πλεόν. Άσχετα με το ποιοί είναι οι δημιουργοί τους και πότε παίχτηκαν, έχουν στίχους που παραπέμπουν σε χριστιανικές επιρρόες. Καλό είναι να μην συνδέουμε τίποτα χριστιανικό με κάτι Ελληνικό, πρέπει να ξεπεράσουμε πάθη και αδυναμίες. Και το έλα μωρε,σιγα δεν έγινε και τίποτα δεν ισχύει.Φυσικά και έγινε.Γυρίζουμε γύρω γύρω από τα ίδια και μένουμε στάσιμοι. Ας κάνουμε επιτέλους την υπέρβαση που ουσιαστικά δεν είναι υπέρβαση αλλά αυτογνωσία και συνειδητοποίηση. Αν θέλουμε να είμαστε Έλληνες πρεπει να προσέχουμε κάθε τι που ''βαρβαρίζει''.
_________________ Το Βλέμμα Πάντα Ψηλά Προς Τα Κάτω.
Το "αλληλούια" εννοεί την "αλληλουχία" -δεν είναι τυχαία τα δύο Λ που έχει στην θέση που τα έχει η αλληλουχία, και όχι στην άλλη δηλ. στο "λου" -, εναλλαγή και ροή κώδικα, και γεγονότων, όπως το "Αμήν" είναι και "Άμμων" και "Αμύνω" με μικρές αλλαγές, που σημαίνουν λίγες μετακινήσεις, και χωρίς αλλαγές αλλά αντίστροφα, είναι "Νήμα", εννοεί άκρη μίτου και ακολουθίας σκέψεων.
Έχουν κάποια λειτουργία ως κώδικας και αυτά. Tο βάζουν στο τέλος όπως πατάμε στο πληκτρολόγιο [Εnter] ή κουμπί μέσα στο εκάστοτε περιβάλλον ή στη σελίδα όπως εδώ [Υποβολή] για να γίνει καταχώρηση των προηγούμενων, του Κώδικα που έχουμε γράψει.
Με το Αμήν <=> Νήμα γίνεται σύνδεση, κλείνει κύκλωμα. Και με την προσθήκη ενός γράμματος -αγαπημένος "ξεκλειδωτικός" τρόπος του Πλάτωνος-, γίνεται κάτι άλλο, πχ με Μ, γίνεται ΜΝΗΜΑ. Μνήμα σημαίνει "της Μνήμης", της Μνημοσύνης. Δεν σημαίνει απαραιτήτως "Μνημείο Ταφικό", όπως πάει πρώτα το μυαλό μας σήμερα. Aπο τα "συνυφαζόμενα" -συμφραζόμενα- και το θέμα προσανατολίζεσαι τί σημαίνει κάθε λέξη. Και απο το ποιός νοητικός μηχανισμός δουλεύει. Βλέποντας τα σταθερά αποτελέσματά του.
Αυτά τα έχουν κληρονομήσει φυσικά όλα. Απο αρχαία ιερατεία, μετά την Αλεξανδρινή περίοδο και τη ρωμαική που έγιναν συγχωνεύσεις θρησκειών και ιερατείων, μαζί με τις ιστορίες που έχουν κακοποιήσει και υποβαθμίσει και προέκυψε το Μεσαίωνα η θρησκεία που επικρατεί εδώ ακόμα, μετά απο ένα διάλειμμα ισλαμισμού κατά την Τουρκοκρατία, που και αυτός απο συγχωνεύσεις των αρχαίων θρησκειών και ιερατείων είναι. Ελληνικών, Αιγυπτιακών, και κάτι "ψιλών". Πάραυτα ορισμένοι μηχανισμοί δουλεύουν, και γι' αυτό ελέγχουν και κατευθύνουν κόσμο με κάποιους απο αυτούς.
Το σκεπτικό άρνησης "μα στην τάδε γλώσσα δείχνει να σημαίνει κάτι άλλο", αποδεικνύει απλώς άγνοια του τρόπου λειτουργίας του Κώδικα του Συμπαντικού και προσωπικού Νου. Που πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενιαίος στην Θεουργία, ανεξαρτήτως διαλέκτων. Αναλόγως των σημείων-θέσεων του Συμπαντικού Νου, και προσωπικού ανά άνθρωπο, αλλά και εναλλαγής θέσεων οπου είναι ο άνθρωπος στον χρόνο, έχουμε και διαφοροποιήσεις στις διαλεκτους.
14 Φεβ 2012 14:34
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ
Διαχειριστής
Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2012 18:42
Πολύ καλό βιντεάκι αλλά πρέπει να ξέρεις και τί Σημαίνουν όντως, και τί είναι αυτά τα Ονόματα, και πώς χρησιμοποιούνται. Δεν είναι αυτά που γράφουν τα βιβλία των σημερινών συγγραφέων που ξέρουν οι πολλοί.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση